Brandstofinstallaties

brandstofinstallatieBrandstofinstallaties dienen vaak als opslag voor bijvoorbeeld opslag van diesel. De opslag van dit product kan gedaan worden in een stalen tank, maar gebeurd de laatste tijd steeds vaker in kunststoftanks. Dit zijn meestal vaste opstellingen. Ook is het mogelijk mobiele installaties te realiseren. Dit kan in de vorm van een afsluitbare lekbak met een tank erin en een pomp met norzel, maar ook is dit mogelijk op een aanhanger. Op deze manier kan men in het veld hovels, tractoren, etc voorzien van brandstof. Dit soort installaties komen vaak voor bij grond- verzet bedrijven en landbouw mechanisatie-bedrijven

Installaties kunnen worden uitgevoerd in staal, maar ook in kunststof. In kunststof kan worden gekozen voor Geoflex en Smartflex.
Dit wordt over het algemeen toegepast als de leidingen ondergronds of  niet in het zicht worden gemonteerd.

Ook worden brandstofinstallaties gebruikt voor de brandstofvoorziening voor noodstroom aggregaten. Wij hebben dit soort installaties gebouwd bij datacenters, ziekenhuizen, banken,luchthavens, etc. Ook deze installaties dienen met de grootste zorg gebouwd te worden. Dus als een deskundig advies wil neemt u dan gerust contact met ons op.