Werkplaatsinrichting

werkplaatsinrichtingDe werkplaats is een essentieel onderdeel van een garagebedrijf. Daar verleent u een groot en misschien wel het belangrijkste gedeelte van de service. Want als de werkplaatsinrichting niet klopt en daardoor de werkplaats niet goed functioneert, zal dit ook consequenties hebben op de verkoop! Daarom is het ook van groot belang dat de werkplaats zo ideaal mogelijk wordt ingericht en waardoor u de ruimte zo optimaal mogelijk kan gebruiken.

Door de ruimtes zo effectief mogelijk te gebruiken, kunt u niet alleen overzichtelijk, maar ook kostenbesparend werken. Wij benaderen dan ook alles vanuit het perspectief van de klant. Dat wil zeggen dat het advies dat wij geven, in alle opzichten, voordelig moet zijn voor de klant. Dat wil zeggen dat wij ons advies niet puur vanuit commercieel oogpunt benaderen.

werkplaatsinrichting-2Door onze jarenlange ervaring in dit werk bent u bij ons aan het juiste adres voor een deskundig advies. Hierdoor kunnen wij u een hoop zorgen uit handen nemen, omdat wij de inrichting van het begin tot het einde begeleiden en uitvoeren. Doordat de lijnen bij ons kort zijn zult u nooit van de ene persoon naar de andere gestuurd worden.

Of het nu gaat om olie-, perslucht-, koelvloeistof- of afzuiginstallaties, u kunt bij ons terecht. Ook kunnen wij u de equipement leveren. Dat wil zeggen: stalen of kunststoftank(s), vatopstellingen, haspels, pompen of hefbruggen, wij kunnen u er in voorzien. Kortom alles wat u nodig heeft om een werkplaats in te richten.

Al onze installaties worden met de grootste zorg gebouwd en volgens de KIWA richtlijnen(BRL 903-08). Ook kunnen wij KIWA gecertificeerde installatie verzorgen. Dus als u uw werkplaats echt belangrijk vind en u wilt uw werkplaats wilt met zorg wordt ingericht, neem dan gerust contact met ons op.